Behöver ni extra sängplatser?

Att samla alla nära och kära på ett och samma ställe kräver ofta en sängplats eller två extra. Speciellt om inte alla redan bor i närheten. Kanske erbjuder er lokal paketpris som inkluderar sängplatser, kanske finns det ett vandrarhem i närheten som ni kan preliminärboka?

Vem fixar nyckeln?

Om ni har bokat ett rum för er bröllopsnatt, utse en person som får checka in er och som ser till att era väskor med allt ni behöver för natten och dagen efter finns på rummet. Då behöver ni bara ta emot nyckeln när det är dags att lämna festen.

3 tips för logi:

1 Låt gästerna boka själva! Om er lokal inte erbjuder paketpris, ta er inte vatten över huvud och erbjud att boka alla gästers logi. Det kan ta tid, speciellt om det finns speciella önskemål. Ta fram förslag för era gäster, och låt dem sen boka själva.

2 Om det är högsäsong, hör av er till de närmsta vandrarhemmen/hotellen/bed and breakfast och se om ni kan preliminärboka rum/lägenheter/stugor åt era gäster.

3 Glöm inte att boka en natt till er själva. Efter ett bröllop kan det vara skönt att få somna i ett alldeles eget rum, sova ut och få frukosten serverad. Lyxa till det lite extra och boka natten före bröllopet också!

Shopping Basket