Ardrebo

Mysiga rum inspirerade av 20-talet, perfekt för era bröllopsgäster!

För oss är den personliga upplevelsen viktig. Vi ser därför till att endast erbjuda dig det bästa!

Boka en övernattning och koppla av i våra personligt inredda rum. Vill ni hyra Ardrebo för möten eller fest? Vi erbjuder allt från kafferep till hela menyer. Korta möten eller flera dagar.

I vårt kafé bakar vi allting från grunden med noggrant utvalda och närproducerade råvaror. Njut av doften av färskmalt, nybryggt kaffe i en avkopplande miljö inspirerad av det tidiga 1900-talet.

Logi

I den gamla lanthandelns bostadsdel har vi byggt fem unika rum. På gården finns även ett separat litet hus som är handikappanpassat, det vi kallar för gula rummet. Givetvis fullt utrustat som de andra rummen. Rummen är personligt inredda i tidig 1900-tals anda, precis som resten av Ardrebo.

Huset är totalrenoverat 2012-13 håller hög standard.
Helkaklat badrum och TV på samtliga rum.
De flesta rummen har uteplats i väster.
Lakan, städning, frukost och Wi-Fi ingår i priset.

En härlig frukost serveras i Kaféet innan det öppnar för dagen. Husdjur tillåtna i några av rummen, meddela vid bokning. Busshållplats finns precis utanför dörren och cyklar finns att hyra hos oss.

Kafé

Vi bakar allting från grunden med noggrant utvalda och i möjligaste mån närproducerade och KRAVmärkta råvaror.

Här finns gott fikabröd, smörgåsar och pajer. Vi serverar vårt eget “Ardrebokaffe”, färskmalet och nybryggt droppkaffe. Eller ett gott bryggkaffe, krav och rättvisemärkt.

För oss är den personliga upplevelsen viktig. Vi har därför skapat en plats som är avkopplande och vacker, inspirerad av det tidiga 1900-talet.

Utomhus finns en stor trädgårdsservering vid de gamla lindarna. Ardrebo är handikappanpassat.

Ardrebo logo

Kontakta oss direkt

    OM BRÖLLOP I LJUGARN

    Jag älskar Ljugarn och har gjort det sedan jag var 2 månader och kom hit första gången. Jag älskar också bröllop, och vill hjälpa fler att hitta det fantastiska med att gifta sig just i Ljugarn. Därför har jag gjort mitt bästa för att samla alla Ljugarnsexperter här för att underlätta er planering till det perfekta bröllopet. Saknar ni något, eller har andra funderingar, hör av er!

    Shopping Basket