Var vill ni fira med era vänner?

Gotland är fullt av charmiga bygdegårdar, ruiner fulla av historia och mysiga lador. Alternativen är oändliga! Ert tema och antal gäster är en stor del i vilka lokaler ni kan välja mellan, så se till att ha dessa någorlunda klara innan ni börjar leta lokal. Ibland finns bara en lokal för det antal gäster ni ska ha, ibland finns det många fler.

Glöm inte att tält också är alternativ

Hittar ni ingen lokal som är perfekt, hyr ett stort tält och sätt upp i trädgården. Det kanske låter som en sista utväg, men tältbröllop kan bli hur mysiga som helst! Det finns tält med genomskinliga väggar som låter omgivningen vara er dekoration. Häng upp tyger i taket eller dekorera med blommor.

3 viktiga saker att tänka på

1 Kolla upp vad som finns i lokalen, så som bestick, tallrikar, ljusstakar, vaser, bord och stolar. Hur ser de ut? Passar de ert tema eller kommer ni vilja hyra in andra?

2 Kolla upp vilka restriktioner som finns för lokalen. Har de en tidsgräns när det måste vara stängt och släckt? Måste ni använda deras kök, eller behöver ni skaffa catering? Vad gäller kring alkohol?

3 Försök att hitta en lokal som redan passar ert tema. På så sätt slipper ni stora utgifter för dekoration eller hyra av inventarier.

Shopping Basket