Sätt stämningen för festen

Spotifylista, DJ eller liveband? Oavsett så sätter musiken stor prägel på er bröllopsfest. Vill ni köra bara 80-talsmusik, houserejv eller folkmusik? Eller en mix av alla era favoritlåtar? 

Vilken låt ska ni dansa er första dans till?

Att ha en första dans kanske inte alltid är helt självklart. Förr skulle det alltid dansas brudvals, men idag går det lika bra med en tryckare. Har ni valt att ha en första dans gäller det att välja vilken låt ni ska dansa till. Håll koll på texten bara, så att låten ni väljer inte handlar om till exempel obesvarad kärlek.

3 tips för bäst musik:

1 Be era gäster att skriva upp en låt de alltid dansar till i samband med att de meddelar att de kommer till bröllopet. Lägg till de låtarna till er spellista, så vet ni att alla får sin favoritlåt under kvällen.

2 Börja kvällen med klassiska crowd-pleasers. Sådana låtar som alla kan texten till och som kan få upp såväl farmor som tonåring på dansgovlet.

3 Glöm inte att kolla upp ljudutrustningen. Vissa lokaler har utrustning på plats, men till andra behöver detta hyras in. Kolla också med er DJ eller banden vad de tar med sig och vad de behöver, så att detta inte blir en överraskning på bröllopsdagen.

Shopping Basket