Smakrike krog och logi

Ljugarns alldeles egna finkrog med mysiga rum en trappa upp

Om man vill slippa att ordna med en massa praktiska saker inför sin bröllopsdag, så kan det vara skönt att låta oss ordna festen. Våran matsal har plats för ca 50 personer och man kan abonnera restaurangen och ha festen på plats hos oss i Ljugarn. 

Vill man ha det i lite mindre skala, så kan man även boka in sig i vårat vackra växthus. Här sitter man max 18 personer. 

Mat

När vi 2003 startade Smakrike Krog var vårt mål att skapa vår egen favoritkrog. Det är våra egna bästa matupplevelser och många års erfarenheter från kök och matsalar världen över som idag är grunden för Smakrike Krog. Och precis som vi själva har erbjudits inspiration och oförglömliga matupplevelser vill vi nu skapa våra gästers bästa matminnen.

Lokala råvaror av hög kvalitet hanteras varsamt och presenteras i säsongsanpassade menyer. Kombinerad med kunskap om mat och dryck och omsorg om gästen är detta en filosofi som bidrar till en av de bästa matupplevelser Gotland har att erbjuda. Till oss är alla välkomna in för
en bit mat eller bara något att dricka! 

Logi

Vad passar väl bättre än att efter en god måltid också få avnjuta en god natts sömn. Eller varför inte inleda varje dag på semestern med att vakna pigg och utvilad. Och sedan efter en god frukost ge sig i kast med Gotlands alla nöjen.

Precis som vi med Smakrike Krog har skapat vår egen favoritkrog har nu Smakrike Logi blivit vårt absoluta favorithotell. Vi erbjuder fem dubbelrum samt en svit. Samtliga rum är individuellt inredda med inspiration i Ljugarn och dess omgivningar.

Ibland vill man ge sig själv eller en vän något lite extra. Då kan det passa bra att boka något av våra specialpaket. En flaska champagne, en skön morgonrock eller lite god choklad är bra sätt att göra en hotellvistelse till något utöver det vanliga. 

Smakrike

Kontakta oss direkt

Efter 20 år i vår regi, låter vi nu nästa generations krögare inta krogen . Det kommer garanterat bli nya spännande smaker och upplevelser.

Smakrike Logi driver vi vidare i samma anda som tidigare. Vi kommer att göra vårt yttersta för att ni ska få en mysig och avkopplande vistelse i våra personligt inredda rum. Frukost serveras med fokus på lokala råvaror, som en härlig start på morgonen, innan ni ger er ut på dagens äventyr.

För kontakt – klicka er vidare till vår hemsida!

OM BRÖLLOP I LJUGARN

Jag älskar Ljugarn och har gjort det sedan jag var 2 månader och kom hit första gången. Jag älskar också bröllop, och vill hjälpa fler att hitta det fantastiska med att gifta sig just i Ljugarn. Därför har jag gjort mitt bästa för att samla alla Ljugarnsexperter här för att underlätta er planering till det perfekta bröllopet. Saknar ni något, eller har andra funderingar, hör av er!

Shopping Basket