Botvalde Ljugarn

Härligt när vår älskade gård får vara med och skapa minnen för livet!

Vi hyr ut större delen av gården Botvalde i Ljugarn i en vecka så man har tid att ställa i ordning, pynta, duka mm. Sedan tar man in egen catering, köper in egen dryck och hyr in egen personal. På gården finns boende för upp till 20 personer. Vi utvecklar hela tiden gården då den är vårt skötebarn och stora intresse. Tanken är att man har en vecka där man också kanske har med vänner och släktingar som hjälper till med förberedelser och har en härlig vecka ihop, får man med sig de närmsta så kan man ha en fantastisk vecka ihop, jag som varit här ser vad det ger familj och vänner i att knyta ihop banden.

Det finns plats för upp till 140 sittande på logen vid långbord, har haft 120 sittandes vid runda bord (vilket är väldigt trevligt). Haft bröllop på mellan 60-120 personer, båda fungerar lika bra.

På gården finns det mesta man behöver för ett bröllop men en del saker kanske man vill hyra in själv för att sätta sin egen prägel. Vi har bra kontakter gällande det mesta man kan tänkas behöva, allt från personal till orkesterband. 

Botvalde

Kontakta oss direkt

    OM BRÖLLOP I LJUGARN

    Jag älskar Ljugarn och har gjort det sedan jag var 2 månader och kom hit första gången. Jag älskar också bröllop, och vill hjälpa fler att hitta det fantastiska med att gifta sig just i Ljugarn. Därför har jag gjort mitt bästa för att samla alla Ljugarnsexperter här för att underlätta er planering till det perfekta bröllopet. Saknar ni något, eller har andra funderingar, hör av er!

    Shopping Basket