Villa Alskog

Förutom bröllop så är detta perfekta platsen för ett poolparty kvällen före!

Den här texten är till för att ni ska kunna berätta lite mer om er och er relation till Ljugarn och till bröllop. Exempelvis att Villa Alskog är perfekt för ett tredagarsbröllop, med avslappnat poolparty på fredagen, bröllopsfest på lördagen och avslutande frukost/brunch på söndagen. Rubriken ovan är ett förslag taget från denna text, men ni kan såklart komma på en egen.

Längst ner finns ett kontaktformulär, ni väljer vilken mailadress som mottar dessa mail. Ni kan också välja att inte ha detta, och istället ha en knapp som länkar vidare till er egen bokning, exempelvis.

Här är en fri textruta för till exempel rekommendationer från tidigare brudpar, ett citat som beskriver er verksamhet eller något annat som ni gärna vill lägga fokus på.

 

Här nedanför finns plats för ett galleri med bilder, om så önskas.

Om oss och våra tjänster

Berätta lite mer om er och era tjänster. Kanske har ni speciella bröllopspaket som ni erbjuder? Kanske vill ni berätta lite mer om er själva? Kanske vill ni berätta mer om var maten ni serverar kommer från?

Kontakta oss direkt

    OM BRÖLLOP I LJUGARN

    Jag älskar Ljugarn och har gjort det sedan jag var 2 månader och kom hit första gången. Jag älskar också bröllop, och vill hjälpa fler att hitta det fantastiska med att gifta sig just i Ljugarn. Därför har jag gjort mitt bästa för att samla alla Ljugarnsexperter här för att underlätta er planering till det perfekta bröllopet. Saknar ni något, eller har andra funderingar, hör av er!

    Shopping Basket