Vad är ett bröllop utan blommor?

Blommor kan skapa stor skillnad!

Ett höstbröllop med orange, gula och klarröda blommor, eller med vinröda och nästan svarta blommor – båda kombinationerna är lika vackra, men ger olika känsla. Samma som ett julbröllop med vit blommor och trollhassel eller röda rosor, vinterbär och järnek. Vilken känsla vill ni ha på ert bröllop?

3 tips för att välja blommor:

1 Brudbuketten! Det finns olika former av buketter, och alla ger olika känsla. En rundbunden, klassisk bukett, en droppformad bukett som följer klänningen ner till golvet eller en vildbunden bukett som spretar lite åt alla håll. En liten, nätt bukett, eller en stor och pampig! Vad passar er och ert bröllop bäst?

2 Välj blommor utifrån årstid. Exempelvis pioner blommar under vår och tidig sommar och är därför nästan omöjliga att få tag i under resten av året.

3 Glöm inte bort resten av bröllopet! Även om brudbuketten och knappnålsblommorna tar stort utrymme, kom ihåg att tänka på hur ni vill dekorera vigselplats och lokal. Bordsdekorationer, blommor längst altargången, kanske en blomkrans till brudnäbbarna?

Shopping Basket