Att planera ett bröllop är ett heltidsjobb

Inför bröllopsplaneringen har man tusen idéer. Man vill göra allt och lite till. Ibland vet man exakt vad man vill ha, men kanske inte var allt finns att hitta, och ibland vet man inte alls vad man vill ha, bara hur det ska kännas. En koordinator kan samla alla era tankar och få ner det till en plan.

En koordinator kan hjälpa er hålla ner kostnaderna

Bröllopskoordinatorer har koll på vilka olika leverantörer som finns och ibland kan de till och med fixa extra bra priser från vissa leverantörer. De hjälper också till att sätta en budget, och hjälper er att hålla den.

3 tips för er planering:

1 Sätt en budget och håll er till den! Om något går över budget, se över budgeten och flytta runt så att det fortsätter att gå runt.

2 Välj ett tema till ert bröllop! Det behöver inte vara ett maskeradtema eller något stort, det räcker med en färg eller en känsla. Det hjälper er att ta beslut längre fram när det är dags att ta beslut. Passar det temat är det bara att köra, passar det inte så kan ni spara de pengarna till annat.

3 Börja i tid! Spara inte allt till sista minuten, och ta hjälp till de stora sakerna. Vik servetterna en månad innan bröllopet, sätt ihop en lista med musik under flera månaders tid. Att sitta veckan innan, helt själv och försöka hinna kommer bara att göra er stressade till bröllopet.

Shopping Basket