Fånga era ögonblick för framtiden

Ett bröllop är en dag fylld till bredden med känslor och små underbara händelser. Allt från förberedelserna på morgonen tillsammans med de närmsta vännerna och familjen till de knasiga upptågen under småtimmarna. Med allt underbart som händer hela tiden är det ibland svårt att ta in allt. Fotografier är ett sätt att hålla kvar i alla de minnena, utan att ett enda får smita iväg och bli en liten del av en stor, oformlig massa.

Investeringen det innebär att anlita en bröllopsfotograf handlar inte om att ha någon som springer runt med en kamera på er bröllopsdag. Det handlar om de där ögonblicken i framtiden när ni ser tillbaka på ert bröllop.

Att fånga ett bröllop på bild är en stor uppgift. Förhoppningsvis är det något som bara händer en gång i era liv och det är en dag väl värd att minnas. Låt era gäster var just gäster istället för att lägga det tunga ansvaret på dem att föreviga er dag. Upplev den tillsammans istället för att ha en kamera eller telefon eller surfplatta emellan er. En erfaren bröllopsfotograf är där för en enda sak, och det är att skapa minnen från er bröllopsdag. Fånga ögonblick och dokumentera händelser. Låt dem göra sitt jobb så att ni får möjlighet att njuta fullt ut av er dag.

Boka rätt fotograf för just er!

Att hitta rätt fotograf är viktigare än man kanske tror. Bokar ni in att fotografen ska dokumentera hela dagen kommer denne alltså vara med hela dagen. Då är det viktig att det är någon som ni trivs med. Lika viktigt är det att personen tar den typ av bilder ni tycker om. Gillar ni mörka bilder eller ljusa bilder? Matta bilder eller färgstarka bilder? Gillar ni bilder med fart och fläkt eller bilder som är mer stillsamma? Stora dramatiska landskap eller bilder som går nära? Det finns lika många sätt att fota på som det finns fotografer, så er perfect match finns där ute!

3 tips i sökandet:

1 Hitta 10 bröllopsbilder var som ni älskar. Det kan vara från Pinterest, Instagram, fotografers hemsida, Google, det spelar ingen roll. Lägg ihop era bilder och se vilka saker som är gemensamma mellan bilderna. Är det många skrattiga bilder? Är det många färgstarka bilder? Skriv upp 2-3 saker som de har gemensamt och leta efter fotografer som stämmer överens med de sakerna!

2 Träffa fotografen innan ni bokar! Det är viktigt att ni klickar och kan ha kul tillsammans under bröllopsdagen! Klickar ni med fotografen får ni lättare att slappna av under fotograferingen.

3 Var ute i god tid! Har ni hittat den perfekta fotografen för just er, hör av er direkt! Många fotografer blir bokade över ett år i förväg. Är ni ute lite senare, hör av er ändå, kanske har ni tur att just ert datum är det enda som inte är bokat på hela sommaren.

Shopping Basket