Elsas blommor

Jag älskar att skapa personliga buketter till bröllop!

Elsa älskar när hon får göra lite annorlunda och originella arbeten utifrån kundens personlighet. Vilka färger och former, och blommor som passar just den kunden och deras tankar och tema kring sitt bröllop. Tillsammans med kunden utgår Elsa från deras önskemål och förslag och skapar något som förgyller deras magiska dag!

Bröllop är för många den viktigaste dagen i livet, då allt skall stämma för en minnesvärd dag.

Om oss och våra tjänster

Hej,jag heter Else-Marie Wahnström, men kallas för Elsa. Jag är utbildad florist med gesällbrev och har jobbat med blommor i 25 år, och det ångrar jag inte en sekund. Jag tycker att det är kreativt och så givande att få arbeta med färg och form och möta människor.

Under åren har jag arbetat i flera olika blomsterbutiker men alltid haft en dröm om en egen blomsterbutik. Efter att senast haft en egen blomstervagn på parkeringen utanför Gallerian så har jag äntligen hittat en passande lokal där jag kommer skapa vackra personliga dekorationer och buketter passande för alla tillfällen.

Välkommen in i min butik på Östercentrum!

Hälsningar Elsa

Kontakta oss direkt


    Jag sparar bara dina uppgifter för att kunna svara på ditt mail.

    OM BRÖLLOP I LJUGARN

    Jag älskar Ljugarn och har gjort det sedan jag var 2 månader och kom hit första gången. Jag älskar också bröllop, och vill hjälpa fler att hitta det fantastiska med att gifta sig just i Ljugarn. Därför har jag gjort mitt bästa för att samla alla Ljugarnsexperter här för att underlätta er planering till det perfekta bröllopet. Saknar ni något, eller har andra funderingar, hör av er!

    Shopping Basket